Eveline Verhoeven – Gedragstherapeutisch Medewerker I.O.

Als behandelaar bij Boncura ben ik betrokken bij alle fasen van de behandeling; intakegesprekken en behandelvoorstellen, uitvoering van behandeling in individuele gesprekken, e-health- en/of groepsbehandeling. Ik heb ook allerlei bijkomende taken zoals evaluaties, contacten met naasten of instanties en correspondentie met verwijzers of derden.

Onze cliënten zijn heel divers, uiteenlopend in leeftijd, hulpvraag en achtergrond. Onze cliënten zijn soms hoogbegaafd en het is heel uitdagend om goed aan te sluiten; je moet met goede argumenten komen!  Sommige trajecten zijn juist meer praktisch of ondersteunend waarin mijn ervaring als sociotherapeut goed van pas komt. Het uitvoeren van behandelingen in het Engels vind ik een echte uitdaging, zowel wat betreft de taal als cultureel. Hierdoor is mijn werkdag heel gevarieerd en kan ik mij op allerlei vlakken verdiepen en/of specialiseren. Onze holistische visie met aandacht voor fysieke, mentale en zingevende dimensies, geeft ruimte tot maatwerk: breder kijken dan de diagnose alleen en verschillende interventiemogelijkheden naast CGT zoals positieve psychologie, mindfulness of hartcoherentie.

Boncura is een bedrijf dat volop in ontwikkeling is en tegelijkertijd trouw blijft aan onze visie dat zorg draait om mensen. En dat betreft niet alleen cliënten maar ook medewerkers. Onze unieke holistische aanpak vind ik ook terug in de werksfeer.  Als medewerker ervaar ik de ruimte om te doen waar ik goed in ben en blij van wordt, te leren waar ik verbetermogelijkheden zie door bijvoorbeeld intervisie, werkbegeleiding of een opleiding. Er is ruimte en oog voor mijn eigen persoonlijke kwetsbaarheden of onzekerheden waar ik als professional nou eenmaal ook weleens tegenaan loopt.

Wat ik heel leuk vind aan het werken in een kleine organisatie zoals Boncura is dat ik invloed ervaar op allerlei gebieden; Ik neem deel aan verschillende projecten op het gebied van zorglogistiek, beleid, cliënttevredenheid. Zo had ik laatst ineens een gesprek met de toezichthouders. Heel interessant en leuk om op zoveel verschillende aspecten van het bedrijf een aandeel te kunnen leveren.

Ik ervaar mijn collega’s als bruggenbouwers; enthousiast, betrokken en hoewel we een zelfstandige functie hebben heerst toch het gevoel het samen te doen. Zo werk ik zelf ook graag, dus als je nieuwsgierig bent geworden vertel ik je graag meer over mijn ervaringen tijdens een kopje koffie.

Nieuws

Bedankt!

Dank voor het invullen het online aanmeld formulier. Boncura neemt zo snel mogelijk contact met u op. We zijn te...

Lees meer

Supervisie en Intervisie voor (GZ-) psychologen (i.o.)

Bij Boncura GGZ begrijpen we dat het werk als GZ-psycholoog of cognitief gedragstherapeut uitdagend kan zijn. Of je nu een...

Lees meer

Cardiologie Groepsbehandeling – HartSlagen

“Ik durf weer te leven” – Deelnemer HartSlagen groepsbehandeling-   HartSlagen is een groepsbehandeling die zich richt op cliënten die...

Lees meer

Tussenstand contractering verzekeraars – 16-7-2023

Boncura krijgt regelmatig vragen over de vergoedingen door zorgverzekeraars in 2023. Dit is een update over wat er tot nu...

Lees meer
Copyright © 2023