Webinar Slaapproblemen

Meld je via onderstaand formulier aan voor het webinar over slaapproblemen.

De webinar is op dinsdag 26 januari van 19:00 uur tot 20:00 uur.

De webinar over slaapproblemen geeft uitleg over de lichamelijke en psychische oorzaken van slaapproblemen. Tevens wordt ingegaan op de relatie van slaapproblemen met stress. Tot slot worden er handvatten geboden over hoe om te gaan met slaapproblemen.

Je krijgt een bevestiging per mail en voor de meeting een link voor Teams. Deze is te openen in de app op je mobiel of via een browser. Je kunt de app alvast hier downloaden, dit is echter geen voorwaarde om deel te nemen.

  Je mailadres wordt gebruikt om je uit te nodigen voor de webinar. Je gegevens blijven anoniem voor en tijdens de webinar voor andere deelnemers. Na de webinar worden je gegevens verwijdert en niet gebruikt voor andere doeleinden.


  Na je aanmelding krijg je een bevestiging via de mail. Niet ontvangen? Kijk ook eens in je spam.


  Naam

  E-mail *

  Ja, ik ga akkoord. De gegevens die Boncura van u ontvangt verwerken en gebruiken we om u op de hoogte te houden van webinars die gegeven worden. De contactpersoonsgegevens worden niet gebruikt voor commerciële doeleinden en worden niet verder gegeven aan derden.   

  Nieuws

  Slaaphygiëne

  De decembermaand is geweest en we starten het nieuwe jaar vaak met goede voornemens. In dit blog ga ik jullie...

  Lees meer

  Zorgverzekering 2021

  Wil je in 2021 verzekerd zijn van goede zorg, die volledig vergoed wordt? Let dan goed op bij het afsluiten...

  Lees meer

  De december maand 

  En dan is het alweer zover… Dé decembermaand waarin Sinterklaas voorbij is gekomen, kerst nadert en we ons klaar maken...

  Lees meer

  Corona maatregelen Boncura GGz

  Boncura GGz volgt de richtlijnen van de rijksoverheid met betrekking tot de Geestelijke gezondheidszorg. Bij Boncura maakt de behandelaar met...

  Lees meer
  Copyright © 2021