Running therapie

 

Running therapie richt zich op het (therapeutisch) inzetten van een rustige duurloop onder begeleiding van een opgeleide Runningtherapeut als (aanvullende) behandelvorm voor cliënten van Boncura met psychologische klachten.

 

Regelmatig bewegen is goed voor lichaam en geest. Het helpt je conditie te verbeteren maar ook je zelfvertrouwen te vergroten. Gevoelens van onzekerheid, angst en somberheid nemen af. Met Runningtherapie kun je letterlijk de stress uit je lijf lopen.

 

 

Ervaring met hardlopen is niet noodzakelijk. Je leert om in je eigen tempo regelmatig te gaan (hard-)lopen. Het is ook goed als je niet makkelijk op eigen kracht tot bewegen komen. Binnen de Runningtherapie wordt niet alleen aandacht besteed aan het (hard)lopen zelf maar ook aan  psycho educatie gericht op stressregulatie, blessurepreventie, werken brein en stress.

 

Running therapie wordt gegeven door de psychomotorisch therapeut Silke Heerts en hieraan is deel te nemen als je behandeling volgt bij Boncura GGz. Vraag hiervoor een verwijzing bij je huisarts of

 

Meld je aan

Neem contact op

Vragen? Laat u gegevens achter en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

Naar contact
Copyright © 2023